T O T E I N D S E P T E M B E R.
De Zeeuwse
“RESTAURANTMOSSELEN”
Mosselen eten is heerlijk en gezond tegelijk.
Mosselen bevatten veel eiwitten en weinig vet.
Bovendien zijn mosselen rijk aan mineralen, kalk, fosfor en vitaminen.
Het vet van de mossel behoort tot de categorie van de onverzadigde vetzuren,
zodat het eten van mosselen niet leidt tot verhoging van het cholesterolgehalte.
Verder hebben mosselen een hoog jodiumgehalte en bevatten zij seleen, koper en ijzer.
Het regelmatig consumeren van mosselen levert een positieve bijdrage aan een gezonde voeding.
Bij ons worden de mosselen "individueel" per persoon in een pannetje bereid.
Wordt geserveerd met brood of frietjes.
Mosselen natuur: 23 Euro
Mosselen in de witte wijn: 24 Euro
“RESTAURANTMOSSELEN”
Mosselen eten is heerlijk en gezond tegelijk.
Mosselen bevatten veel eiwitten en weinig vet.
Bovendien zijn mosselen rijk aan mineralen, kalk, fosfor en vitaminen.
Het vet van de mossel behoort tot de categorie van de onverzadigde vetzuren,
zodat het eten van mosselen niet leidt tot verhoging van het cholesterolgehalte.
Verder hebben mosselen een hoog jodiumgehalte en bevatten zij seleen, koper en ijzer.
Het regelmatig consumeren van mosselen levert een positieve bijdrage aan een gezonde voeding.
Bij ons worden de mosselen "individueel" per persoon in een pannetje bereid.
Wordt geserveerd met brood of frietjes.
Mosselen natuur: 23 Euro
Mosselen in de witte wijn: 24 Euro